כמות: 2 פיצות גדולות ושמנמנות (או 3 פיצות דקות)
חומרים:
2 ביצים
5 כוסות קמח תופח (700 גרם)
2 גביעים יוגורט דל שומן 1.5% (400 גרם)
1 כף סוכר
1 כפית מלח
1 כף סוכר
תוספות לפי בחירה.
אופן ההכנה:
חממו את התנור לחום מקסימלי.
אחדו את כל החומרים לבצק רך, עם וו לישה, בידיים או במיקסר (רק לאיחוד, אין צורך ללוש לישה ארוכה כמו בבצקי שמרים).
חלקו את הבצק ל-2 כדורים. אם יש זמן, הניחו לבצק כמה דקות בצד, לפני הרידוד.
רדדו את הבצק והעבירו אותו לתבנית.
סדרו את התוספות על הבצק לפי הטעם.
העבירו לתנור (אם משתמשים בתבנית מחוררת לפיצה, מניחים אותה על רשת התנור) ואפו אותו כ-10 דקות.
תיהנו ובתאבון !
השאירי תגובה