יאמי מאמי

איך מכינים סלט מנגולד יאמי?

נכתב על ידי שרון רביבו

אחד ממתכוני החובה של בעלי שרון, אחד הסלטים שאנחנו מאוד אוהבים לאכול במיוחד בשולחן שישי, מאמינה שאחרי שתטעמו את הסלט הזה הוא יהיה חבר קבוע אצלכם בשולחן

יאללה למתכון!

מרכיבים:

2 חבילות עלי מנגולד טריים ורעננים. פפריקה מרוקאית אדומה מתוקה כמון מלח פלפל כוס לימון סחוט

דרך ההכנה:

הקושי האמיתי הוא בלשטוף את עלים, צריך לעבור עלה עלה ולנקות אותו. כמובן יש לקצוץ את העלים והחלק הלבן אותו נזרוק לפח.

מכניסים לסיר את העלים עם מעט שמן עד שנפח העלים מצטמצם והם מתרככים.

נוסיף כף וחצי פפריקה מתוקה מרוקאית בשמן, כף כמון, כפית מלח וחצי כפית פלפל

מבשלים חצי שעה ולאחר מכן מוסיפים את הלימון סחוט ,מערבבים, מבשלים עוד 10 דק’ וסיימנו.

קיבלנו סלט מנגולד מושלם וטעים

שיהיה בתאבון!

השאירי תגובה